Kika wika

over ons

Met enigszins knikkende knieën en nog behoorlijk groen achter de oren, begonnen we in 2017 aan ons grote avontuur. Ons huis ging er behoorlijk anders uitzien: de living ging er uit (who needs a livingroom anyway …), de rekken en de kleertjes er in, et voilà… KIKA WIKA was een feit!
Sounds simple enough … Maar eerlijk, geen voor de hand liggende stap.

Want .. na heel wat jaren vol overgave in een totaal andere sector, ging het licht uit. Een flinke burnout zorgde voor enkele erg moeilijke en behoorlijk heftige maanden. Maar het bracht me ook één van mooiste en belangrijkste inzichten die iemand zich kan wensen: no matter how or when, het is altijd de moeite waard om te gaan voor je dromen.

En zo groeide KIKA WIKA…, van een voorzichtig ideetje naar ons eigen kleine wonderlandje. Grote ‘dankjewel!’ .. aan vrienden en familie, aan mijn maatje en onze twee fantastische meisjes, om, voor en achter de schermen, dit avontuur mee te dragen.

onze winkel

a kid’s wonderland

KIKA WIKA is een wonderlijke plek voor lieflijke prinsessen, met of zonder modderlaarzen onder hun zwierige rokken, voor stoere ruimtevaarders, die stiekem toch wel een heel klein beetje bang zijn in het donker, voor coole boys en girls die hun weg zoeken naar ‘groot’ zijn’, en ja, .. ook voor jongedames van alle leeftijden die er gewoon graag hip en leuk bij willen lopen.

Wij selecteerden voor jullie heel wat Belgische en andere toppers als Anne Kurris, Bellerose, Camomile London, Collégien, Dorélit, Les Vraies Filles, Long Live the Queen, Maan, Max&Lola, Monk&anna, Morley for kids, Pacific Rainbow, Rita co Rita, Six Hugs & Rock ’n Roll, Sticky Lemon…

Kortom.. allemaal kleertjes en spulletjes waar we zelf ook wel een beetje keihard verliefd op zijn. We hopen van jullie hetzelfde.

Liefs, Christel
Xx

Contacteer ons

Bij KIKA WIKA hebben we ook nog wat leuke extra’s voor jou ….

Onze eigenste, authentieke schuur is een unieke plek waar de prinsessen, de astronauten, de youngsters, wie er ook maar zin in heeft… elkaar geregeld ontmoeten voor leuke workshops of feestjes. Check onze kalender voor info.

Omdat we fan zijn van ‘slow’, hebben wij ook een fijn terras waar je gezellig even een koffietje kan drinken of iets kan lezen terwijl je kids ravotten in de tuin. Je komt hier even op adem, in het groen, aan de rand van Aalst.

Past het een keertje niet binnen onze gebruikelijke openingsuren of wil je gewoon graag in alle rust winkelen met je kids? Bel of mail ons even, dan regelen wij toch gewoon jouw eigen personal shopping-moment.

Kleertjes uit eerdere collecties willen we niet zomaar ergens opbergen of voorgoed vergeten. Nee, we gunnen ze ook graag nog een leuk feestje of een strandvakantie. Zij kregen een plekje in het stockgedeelte van de winkel, dus wie weet ..? We wish you a happy coup de foudre !

Contacteer ons