Dat het heftige jaren zijn geweest, hoef ik niemand meer te vertellen. Iedereen weet het.. rationeel. Heel velen voelen het ook.. in hun lijf en in hun hoofd. En eerlijk, ik ook.
Het is verdorie pittig geweest. Als ondernemer…, als moeder… en ook gewoon als mens. Veel ‘moetjes’, veel onzekerheid, veel stress. En weinig zelfzorg. Niet omdat ik het niet weet of onbelangrijk vind, maar eerder iets met de aard van het beestje. Nog dit, nog dat, nog zus en zo…. en zo schuift de grens alsmaar op. Maar omdat ik mijn grens, en mezelf, ondertussen gelukkig toch een beetje ken, weet ik dat een time out dringend nodig is. Dit voorjaar heb ik dan ook beslist om mezelf en mijn omgeving die ook echt te gunnen. KIKA WIKA neemt een break en zal dit jaar geen winterseizoen doen. Voorlopig ronden we hier even af. Even uit de race en even heel veel gas terug.

Dat ik ervan ga genieten als er straks weer gewoon wat ‘tijd’ is, dat weet ik wel zeker. Dat ik ‘mijn’ mama’s en ‘mijn’ kindjes allemaal keihard ga missen, dat weet ik ook wel zeker. Of het voor altijd is..? Of we nog terugkomen…? Dat weet ik nu oprecht niet.

Wij zijn er alleszins nog een tijdje voor jullie en doen nu al een leuke koppelverkoop voor SS22. Ik hoop alleszins dat jullie allemaal een beetje ‘bij ons’ blijven. Kom gezellig langs in de winkel, blijf ons volgen… who knows what the future will bring…

For now… go, go, go naar onze SHOP want vanaf 2 stuks mag SS22 nu weg aan -20%!!

Veel liefs, Christel xx